Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@08:12:14 GMT

نمایش 30 قاب عکس از سه سال پیاده روی شهروند انزلی

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۱۳۷۹۷

نمایش 30 قاب عکس از سه سال پیاده روی شهروند انزلی

 استشمام عطر خاک کربلا و سجده بر آن تربت بی همتا آرزوی هر دلداده و شوریده حالی است تا شور و شعور را ره توشه کرده و به شوق دیدار محبوب، زمین و زمان را گذر کند تا سرمه وصل را به دیده کشیده و چشم به گوشه نگاهِ نگار، روشن کند.

زیارت، زبان دلدادگی است و تلاشی برای محبوب طلبی ، آیینه ای از عشق است که می ‏تواند نشانی از احساس و شوق درونی انسان و علامتی از تعلق خاطر او باشد و زائر می کوشد با ارمغان محبت، محبوب خوبان گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی شک زائری که توفیق، یار او می شود تا با پای پیاده به زیارت مزار امام حسین(ع) مشرف شود، از جریان روزمره زندگی مادی دور می شود تا از فیض روحانی زیارت، بهترین توشه را برچیند؛ چرا که او می خواهد بیعت دوباره کند و به بهترین صورت وجود ،علقه و وفاداری خویش را نشان دهد.

اما در این بین هستند کسانی که تجربه های شیرین سفرشان را با نیت خالصانه به دیگران عرضه می کنند تا کسانی که جامانده از سفر معنوی اربعین هستند و یا به هردلیلی تشرف برایشان حاصل نشد با دیدن تصاویر خاطره انگیز سفر به آن دیار، به اندازه دقایقی هم که شده همراه با کاروان اربعین حسینی رهسپار کوی دوست شوند.

امیر ضیائی جوان خوش ذوق اهل بندرانزلی که 30 قاب عکس از سه سال پیاده روی با کاروان پیاده اربعین حسینی را با برپایی نمایشگاهی به مناسبت فرارسیدن اربعین به نمایش گذاشته است به خبرنگار ایرنا می گوید: سالهای 94، 95 و 96  توفیق تشرف به زیارت بارگاه سید الشهدا با  کاروان پیاده اربعین حاصل شد که آن را عنایت خداوند به خود می دانم .

وی که به عنوان عکاس کاروان قافله عاشقی راهی این سفر شده بود ادامه می دهد: در این مدت سه سال که  همراه کاروان به عنوان عکاس اعزام شدم 800 شات عکاسی کردم و با توجه به اینکه علاقه خاصی به سفر اربعین داشتم و سوژه های زیادی را شکار کرده بودم ،امسال تصمیم گرفتم در ایام نزدیک به اربعین حسینی عکسهای خود از این سفرهای معنوی را در قالب نمایشگاهی در مدت 4 روز به معرض دید عموم مردم و کسانی قرار دهم که این سفر را تجربه نکرده اند.

ضیائی اظهار می کند: می توان گفت: این نمایشگاه به نوعی عاملی برای تشویق کسانی است که این سفر و پیاده روی اربعین را تجربه نکرده اند اما کسانی که به این سفر مشرف شده و توفیق گام نهادن در مسیر دوست را پیدا کرده و امسال به هر دلیلی جامانده اند یقینا امروز حس دلتنگی دارند.

وی از حس و حال اولین سفرش با کاروان پیاده اربعین حسینی می گوید و اضافه می کند:اولین تجربه سفرم در سال 94 بود، در آن سال من دانشجو بودم و اصلا باورم نمی شد که به این سفر مشرف شوم ، البته دوست داشتم که تجربه کنم ولی چون خدمت مقدس سربازی را نگذرانده بودم کمی شرایط سخت بود اما دوستان عزیزی داشتم که راه را برایم هموار ساخته و هم از نظر مالی و هم تهیه روادید کمکم کردند تا راهی این سفر شوم و فقط تنها حسی که می توانم در اولین قدمم به خاک عراق و نزدیکی بارگاه امام حسین (ع)بیان کنم این است که زیبا بود.

ضیائی کاروان پیاده اربعین را بهشت سوژه های عکاسی می داند و ادامه می دهد: برای دومین بار که قرار شد همراه با کاروان پیاده اربعین به زیارت سید الشهدا(ع) بروم خوشحال بودم و البته تجربه ای از سفر اولم داشتم که می دانستم این بار باید چکار کنم و کوله بارم را چگونه ببندم اما در سفر آخر که برای سومین بار مشرف شدم حس و حال وصف نشدنی داشتم و دوست نداشتم برگردم.

 ضیائی در باره برخورد مردم عراق و پذیرایی و مهمان نوازی آنها از زائران پیاده بارگاه حسین بن علی(ع)  می گوید: من از عراقی ها چیزی جز برادری و خوبی و محبت بسیار ندیدم ، به گونه ای مهربانانه از ما استقبال می کردند  که با اصرار می خواستند به اندازه چند ساعت هم شده میزبانشان باشند  .

از ضیائی می خواهیم خاطره ای برایمان از این سفر سه ساله بیان کند و می گوید: دومین سفر بود و تازه از مرز رد شده بودیم که برای عکاسی در نزدیکی های نجف از اتوبوس پیاده شدم یک آن متوجه شدم که اتوبوس حرکت کرده و من جا مانده ام و این در حالی بود که تمامی مدارک و کیف پول و همه چیزم در اتوبوس بود و همسفرانم هم که به دلیل خستگی حواسشان نبود که من جا مانده ام ، متوجه عدم حضور من نشدند،به ناچار وارد یکی از موکب های عراقی شدم و شرح حال را خود را به یک عراقی گفتم و البته چون کمی فارسی بلد بود آدرس و نشانی هتل را به او گفتم و او هم در کمال مهربانی هم پولی در جیبم گذاشت و هم تاکسی اجاره کرد و من را به نجف فرستاد البته متاسفانه اسمش از یادم رفته است.

وقتی از او می پرسیم بهترین عکسی را که دوست دارد از این نمایشگاه معرفی کند به عکسی اشاره می کند که کالسکه ای در کنار ویلچری با کاروان در حرکت است و ادامه می دهد: در آن عکس فرزندی مادرش را سوار بر ویلچر به سمت کربلا می برد و پشت سر آن نیز  فردی با کودک سوار بر کالسکه عازم کربلا بود و این تضاد و پارادوکس سوژه برایم بسیار جالب بود و به دلیل ازدحام جمعیت خیلی منتظر شدم تا در فرصت مناسب این سوژه را شکار کنم .

به گزارش ایرنا، اربعین عاشورای حسینی به عنوان تابلوی عظیم از عدالت خواهی و برافراشتن پرچم ارزشگرای مبارزات توحیدی امام حسین(ع) است، حرکت امام حسین (ع) در این راستا یک حرکت سیاسی و اعتقادی برای مقابله با انحرافات دینی بود که با حرکت پیغامبری زینب (ع) کامل تر شد. 

پیاده روی یک نوع ادای احترام،  خاکساری، خضوع و خشوع است و در فقه ما توصیه شده است برای نماز عید پیاده به مصلی بروید و یا از استحباب پیاده رفتن به مسجد یاد می شود، زیرا با اعلام بندگی مناسبت بیشتری دارد.

فاصله نجف تا ابتدای شهر کربلا حدود 80 کیلومتر است و زائران معمولا این مسافت را در 3 روز و 2 شب طی می‌کنند تا شب اربعین در کربلا حضور داشته باشند.

زائران ایرانی معمولا از نجف تا کربلا را پیاده طی می‌کنند، اما برخی از هیات ها مسیر بغداد تا کربلا را طی می‌کنند و این درحالی است که تمامی ورودی‌های شهر کربلا میزبان زائران اربعین حسینی است.

بندرانزلی در 40 کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع است.

گزارش  : رضا اکبری

7471 /6030

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۳۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحنه ای زیبا از تخم‌گذاری یک پرنده روی آب در تالاب انزلی | ویدئو

به گزارش همشهری آنلاین، تورج صادقی اظهار داشت: صدها قطعه پرنده آبزی و کنار آبزی بومی و مهاجر در تالاب بین‌المللی انزلی آشیانه سازی و تخم‌گذاری کردند.

وی اضافه کرد: برخی از پرندگان آبزی مانند پرستوهای دریایی تیره و کشیم بزرگ در غرب تالاب انزلی که از امنیت بیشتری برخوردار است، آشیانه سازی و تخم گذاری کردند و طی روزهای آتی به همراه جوجه‌های خود از لانه خارج می‌شوند.

صادقی افزود: وضعیت مطلوب زیستگاهی، امنیت حاکم و تغذیه مناسب در تالاب‌ بین المللی انزلی سبب جوجه‌آوری بسیاری از پرندگان آبزی و کنارآبزی در این تالاب بین المللی شده است.

وی از مردم و گردشگران خواست در این فصل که پرندگان مشغول لانه‌سازی و تخم‌گذاری هستند از ترددهای غیرضروری در نزدیکی کلونی‌های این پرندگان خودداری کنند و در صورت مشاهده افراد متخلف مراتب را به ماموران یگان حفاظت این اداره اطلاع دهند.

کشیم بزرگ (نام علمی: Podiceps major) نام یک گونه از تیره کشیم است. این پرنده بودن در آب را به هر جای دیگر ترجیح می‌دهد و لانه خود را روی آب می‌سازد و هنگام فرار، به جای پرواز کردن، به زیر آب شیرجه می‌رود! کشیم بزرگ گیس‌پرهایی دارد که به سبب آن، گاه مرغابی شانه‌به‌سر نامیده می‌شود.

کد خبر 849028 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر مهم تالاب حیوانات - پرندگان مجله زندگینامه مربیان فوتبال جهان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • عیدی: حیف شد 3 امتیاز از دستمان رفت
  • صحنه ای زیبا از تخم‌گذاری یک پرنده روی آب در تالاب انزلی | ویدئو
  • تخم‌گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین‌المللی انزلی + فیلم
  • عیدی علیه آبی‌ها در بازی سرنوشت‌ساز
  • ◄ زمان افتتاح فرودگاه کربلا اعلام شد!
  • کربلا قطعا جنت الاعلامه + فیلم
  • آشیانه سازی و تخم گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین المللی انزلی
  • آزرده خاطر شدن شهروند تهرانی از نیمه کاره ماندن مجتمع‌های میدان شهدا
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • حال و هوای مرقد مطهر حضرت عباس(ع) در کربلا